1. Anasayfa
  2. Giyilebilir Teknoloji

Apple iPhone 11 ve Apple Watch İçin Yeni Aksesuarlar Çıkardı

Apple iPhone 11 ve Apple Watch İçin Yeni Aksesuarlar Çıkardı

Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Max ve Apple Watch için yeni aksesuarlarını duyurdu.

Apple iPhone ve Apple Watch kullanıcılarına yönelik alternatif ürünler sunmaya devam ediyor. Apple Watch, için kayışlar sunan Apple, şimdi de iPhone için silikon kılıflarını kullanıncıların beğenisine sundu. Apple, Apple Watch Sport kayışlarını ve iPhone kılıflarına alternatif renk seçenekleri ekledi. Apple Watch tarafında dört yeni renk seçeneğine sahip spor kayışlar kullanıcıların kullanımı için sunuldu. Renklerinden bahsetmek gerekirse Loş Mavi, Okyanus Köpüğü, Vitamin C ve Okyanus Grisi olarak isimlendirilmesi yapılmış.

İPHONE 11 SERİSİNE YENİ RENK KILIFLAR

Apple iPhone kullanıcılarını da unutmuş değil, onlar için de renkli kılıf satışını gerçekleştiriyor. Bu kılıflarda renk seçenekleri Loş Mavi, Okyanus Köpüğü ve Vitamin C olarak adlandırılmış durumda.

YENİ ÜRÜNLERİN İŞTE FİYATLARI

Ürünlerin fiyatlarına gelmek gerekirse, Apple Watch kayışlarının her birinin fiyatı 329 TL olarak belirlenmiş. iPhone 11 serisi için üretilen kılıflar, kayışlara göre bir nebze daha ucuz bir fiyat skalasına sahip. Kılıfların her birinin fiyatı 299 TL ürünleri satın alıp deneyimlemek istiyorsanız Apple çevrimiçi mağzadan edinebilirsiniz.

Bir Uluslararası İlişkiler öğrencisi aynı zamanda teknoloji meraklısı zaman zaman kodlarla haşır neşir olduğu olur. :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir