1. Anasayfa
  2. Otomobil

2021 Volkswagen Tiguan Tanıtıldı

2021 Volkswagen Tiguan Tanıtıldı

2021 Volkswagen Tiguan resmen otomobil severlerin beğenisine sunuldu.

2021 Volkswagen Tiguan heyecanla beklenen modellerden. Bu noktada Volkswagen yaptığı resmi duyuru ile yeni aracını tanıtmış oldu. Tiguan’ın, önceki serisine nazaran oldukça farklı detaylara sahip olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Örneklemek gerekirse ızgara ve farlar yeniden elden geçirilmiş gibi duruyor. Aracın Matrix LED farları Golf’te olduğu gibi çamurluğa uzanmış halde. Donanım bakımından yüksek modellerde ise daha sportif bir tampon tasarımı anlayışı benimsendiğini söyleyebiliriz. Arka tarafa geldiğimizde bir değişiklik göze çarpıyor Tiguan’ın stop lambalarındaki grafikler yenilenmiş olarak geliyor. Burada bir detay daha vermek istersek sahte egzoz çıkışları da tamponda yer alıyor.

Yeni Tiguan’ın iç tasarımında göze batan bir değişiklik bulunmuyor. Tek dikkate değer nokta direksiyon ve dijital gösterge panelinde tamamen dokunmatik bir yapıya kavuşan klima kumandaları. Tiguan’ın direksiyon simidi doğrusunu söylemek gerekirse tuşlarla donatılmış durumda. Atlamadan araç sürüş sırasında müzik zevki yaşamak isteyenler için 10 hoparlörlü bir  Harman/Kardon müzik sistemi opisyonu da müşterilere sunuluyor.

2021 Volkswagen Tiguan, benzinli ve dizel motor alternatiflerinin yanında bir de eHybrid motor seçeneğiyle geliyor. Bu seçenekte 1,4 litrelik bir benzinli motorun yanında elektrikli motor avantajı sunuyor. Bu ikili motor seçeneği kullanıcılara 245 beygirlik bir güç üretimi sağlıyor. eHybrid motor gücünü tamamen elektrikten aldığı zaman 130 km/s hız ve 50 km’lik bir menzil sunmakta.  Tiguan R seçeneği standart modellere göre daha performanslı Tiguan R’ın kaputunun altında 2 litrelik benzinli bir motor var. Araç bu motorla 320 beygirlik güç üretimi sağlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. KULLANDIĞIM ARABA FAZLASIYLA MEMNUNUM VW KALİTESİ HER YERDE KENDİNİ BELLİ EDİYOR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir