2021 BMW M5 Tanıtıldı Özellikleri ve Fiyatı !
  1. Anasayfa
  2. Otomobil

2021 BMW M5 Tanıtıldı Özellikleri ve Fiyatı !

BMW M5, 2021’e güncellendi, makyajlanmış ve yeni tasarımıyla duyuruldu.

BMW M5 uzun süredir sürpriz fotoğraflarıyla gündeme geliyordu. Fotoğrafların üzerindeki gize kaldırıldı, BMW M5 resmen tanıtıldı. 2021 BMW M5’in tartışmalı böbrek ızgaraları yeni model de eleştiriler dikkate alınarak büyütülmüş gibi duruyor. Görsellere göre otomobilin ön ve arka tamponları tamamen yeniden tasarlandı. BMW M5, geçirdiği bu makyaj ve değişimle M serisi otomobil olduğunu bizlere bir kere daha gösterdi. LED farlara baktığımız zaman daha ince bir hat kullanıldığını görüyoruz açıkçası tasarıma hava katan değişimlerden.

BMW’nin değişim konseptine kokpiti de katılmış, multimedya otomobilde oldukça iyi bir seviyeye getirilmiş. Önceki modellere nazaran 12,3 bir multimedya ekranı tercih edilmiş. Diğer serilerde 10,25 inç civarı bir ekran kullanılıyordu bu sayede kullanıcı deneyimi üst seviyelere çıkarılmış. Sürücülerde unutulmuş değil onlara yönelikte 12,3 inç bir gösterge ekranı dahil edilmiş durumda. Kokpit içerisinde koltuk ise genişletilmiş ve Silverstone, Aragon Brown, Siyah renk seçenekleriyle zenginleştirilmiş.

BMW M5’in motoru ise kullanıcıları oldukça tatmin edici seviyelerde. Standart modelde 4,4 litrelik çift turbolu V8 bir motor bulunuyor. Bu V8 600 beygir gücü ve 740Nm tork üretebiliyor. Üstündeki motor ile araç 3,2 saniyede 0’dan 100 km/s hıza çıkabilme kabiliyetine sahip. Otomobil de standart olarak şerit takip sistemi, yaya acil durum fren sistemi, trafik asistanı ve otomatik uzun far asistanı gibi donanımlar sunuluyor. Driving Assistance Professional paketi için ise ek ücret ödemek gerekebiliyor.

Yenilenen 2021 model BMW M5’in fiyatına bakacak olursak, ABD için 103.500 dolar bandında olacak. BMW 5 Competition’ın fiyatı ise 111.100 dolar olması bekleniyor. Yenilnen BMW M5 Ağustos ayından itibaren kullanıcılar tarafından satın alınabilir hale gelecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir