1. Anasayfa
  2. Oyun

2014 FIFA World Cup Brazil Türkiye’de satışta !

2014 FIFA World Cup Brazil Türkiye’de satışta !

EA Sports’un büyük bir merakla beklenen oyunu 2014 FIFA World Cup Brazil Türkiye’de Aral aracılığıyla satışa sunuldu. EA Sports’un en kapsamlı turnuva şu ana kadar gördüğümüz en kapsamlı oyunu 2014 FIFA World Cup Brazil’de 11 Oyun Modu , 21 yeni stadyum , 7,469 futbolcu , 203 milli takım’ı içinde barındıran  EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Xbox 360 ve Playstation 3 için satışa çıkarıldı.

Oynanış olarak üstünde yapılan yelilikler ve yeni özellikler sayesinde size tam bir gerçek turnunva deneyimi yaşatacak. Adidas Micoach antremanı adlı yeni bir mod ile turnuva boyunca katılacakları 18 farklı antreman ile futbolcuların hızı ve şut çekmesine kadar özelliklerini geliştirebilecekler. Yepyeni kurtarma animasyonları , şut ayarları özelliği ile Penaltı Atışlarınız daha etkili oluyor.

Bu serinin ödüllü oynama seçeneği üzerinde yapılan değişiklikler arasında 2014 Dünya Kupasında yer alan yıldız oyuncuların yeteneklerini yansıtma , top sürme ve futbolcu hareketlerin de yapılan değişiklikle de bulunuyor.

Bu yaz Brezilya’da düzenlenecek olan turnuva bugüne kadar gördüğümüz en renkli ve en heyecanlı FIFA Dünya Kupası olmaya aday olduğunu belirten EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Baş Yapımcısı Mat Prior, “Hazırladığımız bu oyun oyunculara ister arkadaşlarına karşı çevrimdışı, ister dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı çevrimiçi oynamayı tercih etsinler, turnuvanın tüm heyecanını, dramını ve ışığını tecrübe etme şansı verecek” diye konuştu.

EA SPORTS Football Club üyeleri hazırda olan XP ve Football Clup kredilerini EA SPORTS 2014 FIFA World Cup ile harcama imkanı bulabilecekler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir