1. Anasayfa
  2. Mobil

OPPO’nun Katlanabilir Telefonuna Yönelik Bilgiler Ortaya Çıktı!

Oppo, katlanabilir ilk telefonunu piyasaya sürecek.

OPPO’nun Katlanabilir Telefonuna Yönelik Bilgiler Ortaya Çıktı!
Oppo, katlanabilir ilk telefonunu piyasaya sürecek.

Ekran teknolojilerinin günümüzde oldukça gelişmesi karşımıza katlanabilir akıllı telefonları çıkardı. Söz konusu telefonlar ekran sorunlarıyla zaman zaman gündeme gelse de akıllı telefon üreticileri pazarda varlıklarını göstermek istiyorlar.

Samsung, Huawei ve Motorola gibi markalar katlanabilir akıllı telefonlarını geliştirmeye devam ederken bunlara OPPO’da katılıyor.

Son iddialara göre Çinli akıllı telefon üreticisi 2021 yılı bitmeden ilk katlanabilir akıllı telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmuş olacak.

OPPO’nun geliştirdiği katlanabilir akıllı telefonunun Samsung Galaxy Z Fold serisi ile benzer bir tasarım anlayışını benimseyeceği söyleniyor.

Weibo’da sızdırılan bilgilere göre akıllı telefon hakkında bazı detaylar belli oldu. Paylaşılanlara göre telefonda iki adet ekran yer alıyor. Birincil ekran 120Hz yenileme hızı sunarken ekranın sol üst köşesinde kameraya yer veriliyor.

İkinci ekran ise 60Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Katlanabilir telefonun ekranı hafif kavisli bir tasarımla birlikte gelecek.

Cihazın arka tarafına baktığımızda burada bizleri 50 MP Sony IMX766 ana kamera, 16 MP IMX481 ikinci kamera ve 13 MP Samsung ISOCELL S5K3M5 üçüncü bir kamera bulunuyor. Ön tarafında ise 32 MP’lik bir selfie kamerasına yer veriliyor.

OPPO’nun katlanabilir akıllı telefonu Android 11 tabanlı ColorOS ile birlikte kutusundan çıkacak. Son olarak cihazın gücünü Snapdragon 888 işlemcisinden alacağını belirtelim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir