OPPO Reno 4 Serisinin Türkiye Fiyatları Ne ?

Oppo’nun Reno 4 serisi telefonları ilerleyen günlerde Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşuyor.

Reno 4, Reno 5 Pro ve Reno 4 Lite olmak üzere üç farklı alternatif model ile gelen serinin fiyatıları belli oldu. Reno 4 Pro ile başlamak gerekirse şirketin geliştirdiği en yüksek seviye özelliklere sahip telefonlardan birtanesi, 6,5 inç’lik E3 Süper AMOLED teknolojisine sahip ekranı bünyesinde barındıran telefonun 800 nit ekran parlaklık seviyesi bulunuyor.

Oppo Reno 4’e de bakacak olursak 6,4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED bir ekran teknolojisiyle geliyor. Ekran kasa oranı açısından oldukça tatmin edici olduğunu söyleyelim bu oran Reno 4’te 90,7 civarında. Oppo Reno 4’ün ön yüzünde 32 MP + 2 MP olmak üzere çiftli bir selfie kamerası bulunuyor. Telefon gücünü ise Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemcisinden alıyor. Bu işlemciye ek olarak, 8 GB RAM ve 128 / 256 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı eşlik ediyor.

Oppo Reno 4’ün arka kamera kurulumuna gelelim. Cihazın arka tarafında 46 MP ana kamera bulunuyor bu kamerada ne yazık ki OIS desteği bulunmuyor. Buna ek olarak 8 MP ultra geniş açılı kamera + 2 MP B&W kamera yer alıyor.  65W hızlı şarj desteğinin yanında 4000 mAh’lık batarya kapasitesinin olduğundan da bahsedelim.

Oppo Reno 4 Pro özellikleri bakımından diğer cihazlara göre oldukça üstün gibi görünüyor. 6,5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde bir ekranla gelen Reno 4’ün ekran kasa oranı 93,4 civarında. Bunun yanında telefon 90 Hz ekran yenileme hızına sahip. İşlemci konusunda Oppo Reno 4’ten bir farklı olmayan cihazın 12 GB RAM seçeneğiyle birtakım farklılıkları bulunuyor. Yine Reno 4’te olduğu gibi 128 / 256 GB dahili depolama alanı seçeneği bu modelde de bulunuyor.

Oppo Reno 4 Pro’nun arka kamera kurulumuna bakacak olursak 48 MP ana kamera bulunurken bu kameranın alternatif modelinden farklı optik imaj sabitleyicisine sahip olması. Ana kameranın yanında 12 MP ultra geniş açılı kamera + 13 telefoto kamerası yer alıyor. Cihazın ön yüzüne 32 MP’lik bir selife kamerasının konumlandırıldığını da atlamayalım. 65W hızlı şarj desteğinin yanında 4020 mAh kapasiteli bir bataryası bulunuyor.

OPPO RENO 4 SERİSİNİN FİYATLARI NELER ?
  • OPPO Reno 4 Lite 3.599 TL
  • OPPO Reno 4 Pro 6.999 TL
  • OPPO Reno 4 4.799 TL

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir